Agenda

Info

1 april – 5 mei 2023
10:00 – 20:00

Locatie

KEG
‘t Spectrum Steeg 9 Schijndel – 1e verdieping

Kosten
gratis
Meer informatie
kegschijndel.nl/tentoonstelling.html

Organisator

Nantsje Vonk, Lisetteh, Maartje van der Kruijs en ML Wasiela
Marie-Louise Wasiela
wasiela.ml@gmail.com

16 april 2023

Another Story

Een expositie met een verhaal! Van 1 april tot en met 5 mei kan je verdwalen in verhalen bij KEG in Schijndel.

Another Story is het bijzondere vervolg op de expositie “Storyline” die afgelopen jaar te zien was bij Kunstruimte de Melkfabriek in Den Bosch.
Kunstenaars Nantsje Vonk, ML Wasiela, Maartje van der Kruijs en Lisetteh, nemen je bij KEG opnieuw mee in hun verhalende werken. Dit keer tonen zij naast grafiek een diversiteit aan schilderijen, tekeningen, objecten en installaties die stuk voor stuk, op hun eigen manier, als een verhaal te lezen zijn. Uitbundige kleuren, subtiele lijnen en donkere randjes, ieder werk een andere wereld.
Laat je meevoeren door deze expositie!

Over Nantsje Vonk-Rienstra: Haar werk is intens verbonden met de natuur en meer bepaald het landschap.
Uitsnedes van het landschap, beweging van het licht; ze zijn de focus van Nantsjes werk en ze vertaalt die in kleurrijke zeefdrukken.
website: www.enerveer.nl instagram:nantsjevonk

Over Lisetteh: Lisetteh is een kunstenaar die over de grenzen van de materie heen rijkt en zowel 2D als 3D werk maakt. Ze werkt met diverse materialen en technieken. Haar werk laat een soms komische absurde wereld zien, soms ook macaber, maar altijd met een sterke, voelbare visie erin.
www.lisetteh.com instagram:setlisetteh

Over Maartje van der Kruijs: zij is een tekenaar, en gebruikt haar tekeningen in meerdere grafische technieken.Veel miniaturen maar ook groter werk. Haar beelden hebben een sterk verhalend karakter met een sprookjesachtige uitstraling.
www.maartjevanderkruijs.com instagram:maartjevanderkruijs

Over ML Wasiela: Het sferische werk van ML. Wasiela is krachtig en schilderachtig, goed te zien in haar etsen, litho’s en schilderwerk waar de energie vanaf spat. Haar werk concentreert zich vaak op menselijke invloed op de natuur, het fenomeen ‘habitat’ en op mythes.
mlwasiela.nl instagram: ml.wasiela

Wanneer en waar:
1 april tot en met 5 mei 2023
KEG
‘t Spectrum Steeg 9 Schijndel- 1e verdieping
openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00

Plaats een reactie