Agenda

Info

10 juli – 1 november 2023

Locatie

Openbare Bibliotheek Amsterdam


Organisator

Klaas Toet
klaas.toet@ziggo.nl
0653177960

10 juli 2023

Er is weer een nieuw inbindproject voor iedereen die wil binden

Er is weer een nieuw inbindproject van de Stichting Handboekbinden!
Nu het Boekenweek-geschenk ‘De eerlijke vinder’, geschreven door Lize Spit.

En beetje boekbinder legt deze set op zijn werk of keukentafel en gaat direct aan de slag om daar een mooi boek van te maken… en dat boek willen we allemaal graag zien!

In november organiseren wij in de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) dan ook een tentoonstelling van alle ingezonden boeken. We laten de ingebonden boeken eerst begin november zien op de BoekAmbachtBeurs in de Pieterskerk in Leiden. Daarna gaan ze naar Amsterdam waar de boeken tot 1 januari 2024 in de prachtige glazen vitrines blijven liggen.
Lize Spit heeft toegezegd de boeken te komen bekijken en desgewenst van haar handtekening te voorzien

Ook meedoen?
Je mag de katernen geheel naar eigen inzicht binden, er zijn geen restricties. Ook is er nog genoeg tijd om mee te doen: de uiterste inzenddatum is 1 november 2023. Jouw boek kun je ook inleveren op de BoekAmbachtBeurs, alleen loop je dan de kans dat je het bezoek van Lize Spit mist en dus ook haar handtekening in jouw exemplaar.

Om je aan te melden, stuur je een e-mail naar info@stichting-handboekbinden.eu. Vermeld ook je huisadres, want we zorgen er graag voor dat je jouw boek na de expositie weer retour ontvangt. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een bevestiging van de aanmelding en zo blijf je ook op de hoogte van verdere instructies.

Als je geen set katernen hebt of je wilt nog een set, vermeld dat in je aanmelding en we zorgen er dan voor dat je een set ontvangt tegen vergoeding van de verzendkosten (zolang de voorraad strekt).

Plaats een reactie