Agenda Expositie kunstenaarscollectief ‘Trafiek’ in en rond Transformatie

Agenda

Info


Organisator

Ineke van Dongen
info@inekevandongen.com

22 mei 2018

Expositie kunstenaarscollectief ‘Trafiek’ in en rond Transformatie

Arnhem is zaterdag 26 mei en zondag 27 mei onderdeel van het Franse kunstfestival ‘Fête de l’estampe’. Elf beeldend kunstenaars exposeren dat weekend eigen werk in en rond kunstfabriek De Transformatie aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90.

De kunstenaars hebben zich verenigd onder de naam ‘Trafiek’, een samentrekking van Transformatie en grafiek. Grafiek is een kunstvorm waarbij de kunstenaar gebruikmaakt van de meest uiteenlopende druktechnieken. Grafiek is ook het thema van ‘Fête de l’estampe’. Door zich aan te sluiten bij het festival, heeft Trafiek de primeur van de eerste Nederlandse deelname.

Het Arnhemse kunstenaarscollectief heeft een expositie ingericht in de eigen kunstfabriek en er hangen ook werken bij andere (horeca)bedrijven, gevestigd aan het plein achter De Transformatie. Belangstellenden zijn beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.