Agenda

Info

11 mei – 13 mei 2023
10:00 – 16:00

Locatie

Binnenplaats 40, 1695 JJ Blokker

Kosten
€ 450
Meer informatie
www.boekbinderij-wilgenkamp.nl

Organisator

Boekbinderij Wilgenkamp
Marja Wilgenkamp
vind@boekbinderij-wilgenkamp.nl

5 februari 2023

Fold and cut as tapestry technique

De laatste kans: nog 1 plek vrij bij de driedaagse masterclass van Dario Zeruto uit Barcelona.

Dario is papierkunstenaar, komt oorspronkelijk uit Cuba en maakt schitterende twee- en driemensionale kunst met papier waarbij het ritme dat door vouwen ontstaat tot prachtige resultaten leidt. Anni Albers is een van zijn grote inspiratiebronnen en in deze masterclass gaan we aan de slag om d.m.v. vouwen een eigen patroon te maken.

Als ‘huiswerk’ vooraf krijg je toegang tot een instructievideo en materiaal om vanuit die video met dat materiaal voorwerk te verrichten zodat we in de masterclass zelf alle tijd hebben om daarmee aan de gang te gaan.

Deze masterclass is interessant voor iedereen die houdt van het verkennen van de mogelijkheden van papier om twee -en driedimensionale papierkunst te maken. Geschikt voor textielontwerpers, industriële ontwerpers, grafisch ontwerpers, papier ontwerpers, boekbinders, letterzetters, kalligrafen, architecten en iedereen die van papier houdt.
Kortom iedereen die de kennis en kunde die Dario brengt wil gebruiken om zelf weer nieuwe inzichten te verwerven om toe te passen in eigen werk.

Bij de kosten zit de totale verzorging van de innerlijke mens inbegrepen.

De voertaal is Engels, met waar nodig vertaling in het Nederlands.

Plaats een reactie