Agenda

Info

12 juni – 1 november 2024

Locatie

Boekambachtbeurs Pieterskerk leiden

Meer informatie
stichting-handboekbinden.eu

Organisator

Stichting Handboekbinden
Klaas Toet
klaas.toet@ziggo.nl
0653177960

12 juni 2024

Het Boekenweekgeschenk inbinden!

Het Boekenweekgeschenk 2024 is geschreven door de familie Chabot de titel is “Gezinsverpakking” en zij noemen zich “De Chabotten”.
Bij de Stichting Handboekbinden kan je het Boekenweekgeschenk in losse katernen verkrijgen tegen de vergoeding van de portokosten. (zolang de voorraad strekt).
In november organiseert de SHB een tentoonstelling van alle ingezonden boeken op de BoekAmbachtBeurs in de Pieterskerk in Leiden. Daarna gaan de boeken naar de OBA in Amsterdam waar de boeken tot 1 februari 2025 in de prachtige glazen vitrines blijven liggen.
In januari worden de boeken professioneel gefotografeerd en de foto’s verschijnen op de website van de SHB. Voor de nodige inspiratie kunt u daar de boeken van vorige projecten zien (stichting-handboekbinden.eu/projecten). Daarnaast verschijnt een printbestand van de digitale catalogus 2024 waarmee de catalogus thuis op je eigen printer kan printen en inbinden.

Ook meedoen?

In het kort de regels:
Je mag de katernen geheel naar eigen inzicht binden, er zijn geen restricties. Ook is er nog genoeg tijd om mee te doen: de uiterste inzenddatum is 1 november 2024.
Jouw boek kun je ook inleveren op de BoekAmbachtBeurs.

Om je aan te melden, stuur je een e-mail naar info@stichting-handboekbinden.eu. Vermeld ook je huisadres, want we zorgen er graag voor dat je jouw boek na de expositie weer retour ontvangt. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt een bevestiging van de aanmelding en zo blijf je ook op de hoogte van verdere instructies.

Plaats een reactie