Agenda

Info

27 november – 31 januari 2021

Locatie

Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16, Den Haag

Meer informatie
www.grafischewerkplaats.nl

Organisator

Grafische Werkplaats
Carola van der Heijden
carola@grafischewerkplaats.nl

19 november 2020

Hommage la Bandage van Henia Eizenberg, installatie

De nieuwe expositie in de Grafische Werkplaats met een installatie van Henia Eizenberg opent online tijdens Hoogtij#63 op vrijdag 27 november vanaf 19.00 uur (www.hoogtij.net)

Plooibare transparante muren hangen in de ruimte van de Grafische Werkplaats. Zij verdelen de ruimte trillend bij elke lichte luchtbeweging. Vanuit een onderzoek naar licht, transparantie en beweging maakt Henia Eizenberg een installatie in de zeefdrukruimte van de werkplaats.

Henia Eizenberg (Israel 1949) studeerde textiele vormgeving aan de KABK in Den Haag. Sinds haar afstuderen in 1981 woont en werkt ze in Nederland. Onder begeleiding van beheerder Annika Syramaki zeefdrukt ze op groot formaat haar foto’s op dun kaasdoek. Deze doeken vormen de basis van de installatie.

Hommage la Bandage is van 27 november t/m 31 januari te zien in de Grafische Werkplaats van Den Haag. Bij de tentoonstelling verschijnt een vouwblad met tekst van Hanna de Haan.

De expositie is te bekijken op maandag, woensdag en vrijdag van 10-17.00 u. en op afspraak (met uitzondering van de Kerstvakantie).

Verwacht: diverse meet & greets met de kunstenaar

Plaats een reactie