Agenda

Info

24 september 2022
10:30 – 13:30

Locatie

Eindhoven/ stadsdeel Oude Spoorbaan

Kosten
€ 275,- incl. inkt / 14 lessen van 3 uur
Meer informatie
www.leonievansantvoort.nl

Organisator

Leonie van Santvoort
info@leonievansantvoort.nl
0611086548

7 september 2022

Interesse om zelf grafiek te maken?

Op zaterdag 24 september start ik in Eindhoven met de cursus grafische technieken. Dit seizoen besteed ik extra aandacht aan de hoogdruktechniek (hout- en linosnede). Wil je hierbij nog met andere hoogdrukmaterialen experimenteren, dan is dat binnen deze cursus mogelijk. Het accent ligt op vindingrijkheid in combinatie met het juiste gereedschap om in hoogdruk prenten, of ander grafisch werk, te maken.

Naast hoogdruk blijft het mogelijk om meerdere grafische technieken (geen zeefdruk) te leren en verder te onderzoeken. Tweewekelijks zijn er bijeenkomsten op zaterdag met gevorderden en beginners in een groep. De inhoud van de activiteit wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer.

Ben je gevorderd en kun je zelfstandig met grafische technieken werken dan kun je nu ook gebruik van maken van het ‘open atelier’. Je werkt jouw ideeën uit in een zelfgekozen techniek waarbij je individuele feedback krijgt. Hierbij kun je nog steeds deelnemen aan gezamenlijke werkbesprekingen.

De cursusruimte is in een groot grafiekatelier, professioneel ingericht met veel werkruimte per deelnemer. Er zijn twee persen aanwezig met diverse inkt- en inroltafels. Voor het atelier is eigen parkeergelegenheid.

Het aantal deelnemers voor de zaterdagcursus is maximaal 8.

Overige informatie: www.leonievansantvoort.nl/cursusgrafiek.html

Plaats een reactie