Agenda Leerzame Zaterdag Draaidoos

Agenda

Info


Organisator

Jonna Cohen
info@cohenboekwerk.nl
0641688449

12 juni 2018

Leerzame Zaterdag Draaidoos

Een Leerzame Zaterdag op 23 november in Rotterdam over het maken van dozen en in het bijzonder het maken van een Draaidoos. Bij het maken van dit type doos komen alle aspecten van de kartonnage aan bod. Eigenlijk bouw en bekleed je 5 doosjes waardoor de herhaling zorgt dat je vertrouwd raakt met het proces van het bouwen, het insnijden van het papier en het bekleden. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en kan thuis te pronk gezet worden.

De dag duurt van 10-17 en kost 115 euro inclusief 21% btw, alle materialen en een uitstekende lunch. Voor donateurs van de stichting Handboekbinden of Drukwerk in de Marge en voor iedereen onder de 26 jaar is de dag 105 euro.

Kijk voor meer Leerzame Zaterdagen over boeken en sierpapier en voor de cursussen boekbinden in het najaar, op de site, cohenboekwerk.nl/agenda.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.