Agenda

Info

Locatie

Cultuurhuis bij Flint
Coninckstraat 58
3811 WK Amersfoort

Startdatum nog niet bekend vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis

Meer informatie
deploegh.nl/gm21-kunst-met-korting

Organisator

LKG de Ploegh
info@deploegh.nl

22 februari 2021

LIes Verdenius op Grafiek & Multiples

In 2021 organiseert LKG de Ploegh voor de 38e keer de expositie Grafiek & Multiples (voorheen: Grafiekmanifestatie). Op deze expositie wordt grafisch werk van uiteenlopende technieken getoond, die in een beperkte oplage wordt gemaakt. Ook mutiples, dat is ruimtelijk werk uitgebracht in kleine series of limited editions, krijgt de laatste jaren meer aandacht. Een oplage of limited edition maakt kunst betaalbaar en toegankelijk, of je nu verzamelaar bent of voor het eerst iets koopt.

Tijdens de expositie Grafiek & Multiples, bieden deelnemende kunstenaars één van hun werken aan tegen de speciale prijs van € 133,- (exclusief eventuele lijst). Dit jaar wordt het werk van 53 kunstenaars getoond. Ga naar deploegh.nl/gm21-kunst-met-korting/  om alvast een indruk te krijgen van het aanbod. Kun je niet wachten om een werk aan te schaffen? Mail dan naar info@deploegh.nl, dan ontvang je bericht over de mogelijkheden.

Van mij is het volgende werk te zien op de expositie:

Een foto van een Japanse kat op een schutting van verbrand hout (Shou Sugi Ban)

Dat ik dit jaar besloot de fotografie als uitgangspunt te nemen, had een heel praktische reden: Ik kon mijn drukpersen niet gebruiken, omdat die opgeslagen stonden tot mijn nieuwe atelier klaar was. Dat is inmiddels zo, dus de persen draaien weer!

Plaats een reactie