Agenda

Info

24 februari – 26 februari 2023
09:30 – 18:00

Locatie

Basement Press Diepenheim
Hagen 3
7478 AJ AJ Diepenheim

Meer informatie
www.basementpress.nl/activiteiten/

Organisator

Basement Press Diepenheim
Paul van Zwieten
litho@basementpress.nl
0612652791

9 februari 2023

LITHO 1.0 bij Basement Press Diepenheim

Er zijn nog een paar plaatsen over in onze driedaagse Introductie Workshop Basistechnieken van 24, 25 & 26 februari LITHO 1.0. — een technische workshop steendrukken. Een Workshop over het HOE van litho’s maken. De workshop wordt gegeven door onze Meesterdrukker Aad Hekker die al bijna veertig jaar achter de lithopers staat. Voor meer informatie ga naar onze website https://www.basementpress.nl/activiteiten/ waar ook informatie te vinden is over alle andere workshops, masterclasses en printers-for-printers workshops die we dit jaar geven. Laat snel weten als je wilt komen …

PS 1 Als je denk: ‘dit is (nu) niks voor mij, maar ik weet wel anderen die wellicht geïnteresseerd zijn’: stuur dit door! Bij voorbaat dank!
PS 2 Alle cursus data zijn open: je kunt je nu al inschrijven voor je cursus naar keuze. Let wel op: technische workshops zijn over het algemeen voor beginners en gevorderden. masterclasses en printers-for-printers workshops voor kunstenaars die lithografie in hun praktijk willen meenemen, over het algemeen dus al met enige ervaring in lithografie, en gevorderden.
PS 3 Het is wellicht mogelijk om een deel van de kosten voor deze cursus middels een subsidie te dekken via: Werktuig voor ontwikkeling PPO https://werktuigppo.nl/#. Mocht je daarbij hulp nodig hebben laat het ons weten.

Zie www.basementpress.nl/lithografie/

1 gedachte over “LITHO 1.0 bij Basement Press Diepenheim”

Plaats een reactie