Agenda Margemarkt in Alkmaar op 7 juli

Agenda

Info


Organisator

Redactie
redactie@drukwerkindemarge.org

10 mei 2018

Margemarkt in Alkmaar op 7 juli

Zaterdag 7 juli organiseert Drukwerk in de Marge een Margemarkt in de Grote Kerk in Alkmaar. Ben je contribuant van Drukwerk in de Marge en wil je een tafel? Meld je dan aan via secretaris@drukwerkindemarge.org. Deelname is gratis.

Op deze markt tonen contribuanten van Drukwerk in de Marge hun uitgaven, vaak gedrukt op oude persen met historisch materiaal. Die uitgaven variëren van plano’s met een enkel gedicht tot kunstenaarsboeken. De oplagen zijn klein en er wordt veel aandacht besteed aan het samenspel tussen letter, papier en vormgeving.

De Margemarkt is onderdeel van de grote grafiekmanifestatie GAA Drukt Door 2018 georganiseerd door het Grafisch Atelier Alkmaar, t.g.v. 500 jaar Grote of Sint-Laurenskerk Alkmaar.

De Margemarkt vindt plaats in de Grote of St. Laurenskerk, Koorstraat 2 in Alkmaar en is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De Grote Kerk ligt op loopafstand van het station in Alkmaar.

1 reactie op “Margemarkt in Alkmaar op 7 juli

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.