Agenda

Info

1 augustus – 22 augustus 2020
13:30 – 17:00

Locatie

‘De Burgemeester Werkt’, lokaal 021 Krugerlaan 20a, 2806 EJ Gouda

Kosten
70 euro
Meer informatie
snipper.eu

Organisator

snipper restauratie | papier | clinics
Marchelma van Breugel
info@snipper.eu

14 juli 2020

Museum Rijswijk en Snipper’s PapierClinic: Samen thuis tijdens de Papier Biënnale 2020

Liever zouden we natuurlijk de PapierClinic in het museum laten plaatsvinden maar zolang dat nog niet mogelijk is hebben we wat anders voor je bedacht! We hebben in augustus 4 snipperdagen gepland. Met een e-ticket voor de Papier Biënnale 2020 Thuis / Home kun je tegen een gereduceerde prijs de PapierClinic volgen in het atelier van snipper in Gouda. Het atelier is groot genoeg om met 6 mensen op gepaste afstand aan de PapierClinic deel te nemen. Dus welkom in mijn thuis!

Samen papier uitproberen – de PapierClinic brengt je recht naar het hart van papier.
Hoe zet je bewust papier in voor een specifieke toepassing? De PapierClinic laat je navigeren door het gekmakende aanbod van papier en vult met toegankelijke tests de lacunes op in je kennis van dit materiaal. Kan je van alle vezels papier maken? Hoe wordt papier waterafstotend?
Voor de PapierClinic heeft papierkundige Marchelma van Breugel papiereigenschappen verbonden aan huis-tuin-en-keuken tests. Deze verschaffen je toegang tot het DNA van veel papiersoorten, hun ‘fingerprints’.
Je gaat samen papier uitproberen! Dertig eigenschappen in dertig dozen. Papiermonsters, instrumenten en associatieve voorbeelden helpen je de specifieke eigenschappen te begrijpen.

De PapierClinic is een workshop voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eigenschappen en(on)mogelijkheden van papier, en bezorgt je bovendien een gezellige middag.

Locatie ‘De Burgemeester Werkt’, lokaal 021, Krugerlaan 20a, 2806 EJ Gouda
Datum 1, 8, 15 of 22 augustus / bezoek museum kan tussen 28 juni en 15 nov.
Tijd 13.30-17.00 u
Prijs deelname € 70
Aantal deelnemers 6
Inclusief koffie/thee en wat lekkers
Je kunt je aanmelden via snipper.eu. Geef ook de datum (of meerdere) door wanneer je de PapierClinic zou willen volgen. Zodra ik de aanmelding binnen heb, krijg je bericht van mij welke datum het gaat worden.

Plaats een reactie