Agenda

Info

10 juni – 12 juni 2022
10:00 – 17:00

Locatie

Cirkant, Vredesstraat 6, 2300 Turnhout


Organisator

Tom, Eva & Tinnie
Tom Wilms
tom.wilks@skynet.be
0473560978

28 mei 2022

Print Expo (grafiekkunst)

Drie studenten van de grafiekkunst opleiding aan de academie van Turnhout ronden hun specialisatie af met een Expo en nodigen U daar graag voor uit.

Eva Maes, Tinnie Schoeters en Tom Wilms hebben er zeven jaar grafiekopleiding op zitten onder de vakkundige begeleiding van Karen Geerts. Alle drie hebben ze zich in hun specialisatie toegelegd op een andere techniek binnen de grafiekkunst wat een divers geheel oplevert.

Eva is vol gegaan voor zeefdruk. Oude familiefoto’s zijn vaak het uitgangspunt, de inspiratiebron. En krijgen steevast een gebalanceerde, hedendaagse look & feel. Tinnie legt zich toe op houtsnedes. Met veel lagen & kleuren bouwt ze exotische beelden op die je mee op reis nemen. Tom tracht het etsen zo vrij mogelijk te benaderen. Beelden ontstaan al doende op de plaat door een direct en spontaan etsproces.

Graag nodigen we uit om te komen ervaren met hoeveel plezier de werken tot stand zijn gekomen. Dit in een pand met karakter in Turnhout. De voormalige boksschool die jeugdhulp organisatie Cirkant dit najaar gaat betrekken om daar samen met jongeren ‘out-of-the-boks’ ervaringsprojecten en atelierwerk te doen.

10, 11 & 12 juni 2022

Opening vrijdag 10/06/2022 om 20h00
Zaterdag & zondag telkens van 10h00 tot 17h00

1 gedachte over “Print Expo (grafiekkunst)”

 1. SUCCES aan jullie met de EXPO !
  wij zijn ook DKO’ers en zijn in GENT met animatie bezig de
  tentoonstelling van de specialisatie gaat door in de oude gebouwen van FNAC GENT/ Veldstraat- mocht het jullie interesseren ! Op 17 juni in DOK NOORD de animatie filmpjes in de bovenzaal ! even kijken voor juiste info op de web van de ACADEMIE VOOR BEELDENDE KUNST GENT en op FB !
  25/06 expo in waar ook de niet TOXISCHE GRAFIEK te zien is ! daaag !!
  Dora & Philippe
  doraseaux@telenet.be

  Beantwoorden

Plaats een reactie