Agenda

Info

29 april – 4 juni 2023

Locatie

Galerie Luctor,
Burgemeester van Lierestraat 36
4436 AL Oudelande, Nederland

Kosten
gratis
Meer informatie
www.galerieluctor.nl

Organisator

Galerie Luctor
Karolien Boucquaert
info@galerieluctor.nl
0113-854047

13 april 2023

Tentoonstelling ‘Karolien Boucquaert toont zeefdrukken & sieraden’

Galerie Luctor is gevestigd in het centrum van Oudelande. We bieden ruimte aan kunstenaars om te exposeren. Als er even geen expositie van een gast-kunstenaar is, dan tonen we werken uit de eigen collectie. Kunst die we mooi vinden, voor een schappelijke prijs.

In de maand Mei tonen we zeefdrukken en sieraden van Karolien Boucquaert. De expositie start op 29 April, als onderdeel van de kunstroute “Kunstspeuren in de Zak”. Op 4 Juni wordt de expositie afgesloten met een “finissage”.

Karolien woont en werkt in Lembeke, België, niet ver van Gent. Ze is sinds jaren gefascineerd door zeefdruk, en experimenteert met verschillende technieken, inkten en materialen zoals papier, schilderdoek, karton, plexi, keramiek, porselein en glas. Het resultaat is steeds artistiek, kleurrijk en uniek. Haar zeefdrukken zijn abstract of verbeelden een interpretatie van de werkelijkheid.

Karolien studeerde zeefdruk, keramiek, en edelsmeedkunst aan de academies van Eeklo en St. Niklaas. Ze heeft deelgenomen aan vele exposities, in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Griekenland. In haar atelier worden regelmatig diverse soorten zeefdruk- workshops gegeven.

Het kunstenaarschap van Karolien uit zich naast zeefdrukken ook in het vervaardigen van sieraden. Een aantal daarvan zijn opgenomen in de expositie in Galerie Luctor.
De expositie is te bezoeken van vrijdag tot maandag van 13 tot 18 uur

Plaats een reactie