Agenda

Info

12 november 2021
11:00 – 16:30

Locatie

West Den Haag
Lange Voorhout 102
Den Haag (op loopafstand van Den Haag CS)

Kosten
25
Meer informatie
www.platformwerkplaatsen.nl/nl/werkconferentie-1-1-3

Organisator

Platform werkplaatsen
Roy Scholten
grafiek@royscholten.nl

10 november 2021

Werkconferentie 1 + 1 = 3

Het is korte termijn maar wellicht interresant voor sommigen hier. Grafisch Atelier Hilversum zendt in ieder geval een delegatie af.

— knip/plak —

De werkplaatsbeheerder van nu
Vr 12 nov. 2021 Den Haag

Platform Werkplaats organiseert een werkconferentie voor alle werkplaatsen in Nederland en Vlaanderen en andere geĂ¯nteresseerden. Deze werkconferentie staat in het teken van de werkplaatsbegeleider als coach, trainer, adviseur, mentor, docent, assistent en klusjesman. Het kloppende hart van een werkplaats is de werkplaatsbeheerder. Van onschatbare waarde is de kennis en ervaring die een ervaren beheerder heeft. Als de samenwerking goed verloopt is de werkplaatsbeheerder een toegevoegde waarde voor de kunstenaar en komt ze door zijn haar advies/suggesties tot een meerwaarde in het resultaat. Het gevoel van 1 + 1 = 3.

Hoe verhoudt de werkplaatsbeheerder echter zich tot de DIY-mentaliteit en zijn jarenlange ervaring? Zijn er alternatieven, waarin de kennis bij alle gebruikers ligt en niet bij een beheerder? Wie is of wat maakt de werkplaatsbeheerder anno 2021?

Een dag vol lezingen, presentaties van makers, kennisuitwisseling, expositie, swapbeurs en ontmoetingen.

2 gedachten over “Werkconferentie 1 + 1 = 3”

Plaats een reactie