Agenda

Info

18 juli – 19 juli 2020
10:00 – 16:00

Locatie

Loods 6, KNSM laan 225, Amsterdam

Kosten
€ 275,-
Meer informatie
www.grafiekdrukkerij.nl

Organisator

De Grafiekdrukkerij
Carola Rombouts
info@grafiekdrukkerij.nl
0615568008

8 mei 2020

Werkman Weekend

Beste makers,

Hopelijk zijn jullie gezond en blijven jullie dat. Naar aanleiding van de laatste persconferentie in verband met Corona, maakte ik een alternatief programma voor de zomermaanden. Een soort van ‘op vakantie in eigen land’, verenigd met ‘het plezier van het zelf maken op ambachtelijke wijze’. Hoe graag willen we weer even op iets geheel anders focussen!

Omdat ik het geluk heb over een grote werkruimte te beschikken en het maximaal aantal deelnemers aan cursus en workshop 4 – i.p.v. 6 – is, kan ik garanderen dat we fijn en veilig kunnen werken. Op 1,5 meter afstand, ieder werkt op/met een eigen pers/inktrollers/materiaal. Gespreid betalen van het cursusgeld is mogelijk na overleg!

De lunch die traditiegetrouw aangeboden werd en inclusief de prijs was, laat ik komende tijd achterwege. Je eigen lunch zal ook lekker smaken, vooral als dat in de zon op het terras van de werkplaats is, met zicht op het IJ.

De eerstkomende workshop stond al op het programma en gaat door, maar dan met 4 i.p.v. 6 deelnemers. Er is nog plek, aarzel niet!

Werkman Weekend – Hendrik Nicolaas Werkman in beeld: sjabloneren, drukvormen (maken en gebruiken: karton, linoleum), inktkleuren mengen, stempelen (maken en gebruiken) met de inktrollers werken; kortom, je kiest je werkwijze of past alle door Werkman gebruikte technieken toe! Na een introductie van zijn werk(wijze) zelf aan de slag. Kosten zijn inclusief materiaal/koffie/thee/koek.

Op zondag is parkeren gratis op het KNSM-eiland.

Plaats een reactie