Agenda Workshop Etsen

Agenda

Info


Organisator

De Blauwe Schuit
info@blauweschuit.nl
0229213962

8 februari 2018

Workshop Etsen

Vind je grafisch ontwerpen interessant en wil je kennismaken met grafische technieken? In deze workshop Etsen leer je hoe je met behulp van de droge-naald-techniek een ets ontwerpt en daar mooie grafische afdrukken van maakt.

Met simpele en moderne middelen zijn er met de droge-naald-techniek bij het maken van een ets erg leuke resultaten te behalen. Waarbij in de middeleeuwen gebruik gemaakt werd van zinken of koperen platen om de afbeelding in te krassen, gaan je in deze workshop aan het werk met dun transparante acrylplaat (ook wel bekend als plexiglas). Door in de plaat te krassen en deze lijnen vervolgens te vullen met inkt kan er een mooie grafische afbeelding afgedrukt worden.

Je krijgt tijdens de workshop etsen duidelijke uitleg van docent Bertjan van Eijsden en hij zal je adviezen geven om tot een leuk resultaat te komen. Maar niets moet en hij laat je ook lekker vrij in je eigen keuzes. Een ideale manier om eens te proeven van deze prachtige grafische techniek.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer na afloop met een goed gevoel en een leuke zelfgemaakte ets-druk naar huis gaat.

Wanneer?
Zaterdag 19 mei van 13.30 tot 16.00 uur

Kosten:
€ 30
(incl. materiaal, koffie&thee)

Waar?
Kunstcentrum De Blauwe Schuit
Vredehofstraat 7a
1624XG in Hoorn

Meer info en inschrijven:
www.blauweschuit.nl/product/workshop-etsen/

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.