Agenda Zomercursus linoleumsnede

Agenda

Info


Organisator

De Grafiekdrukkerij
info@grafiekdrukkerij.nl
0615568008

2 juni 2018

Zomercursus linoleumsnede

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een linoleumsnede? De techniek biedt veel mogelijkheden voor experiment en diverse toepassingen, voor als je je ervaring wilt opfrissen of wilt kennismaken met.

Met de cursus ‘Kickstart’, van 2 t/m 4 juli, leer je de principes van deze hoogdruk-techniek. Met een op het linoleum over gezette eigen tekening of foto start het proces van kiezen: wat guts je weg, en wat laat je staan? Na een proefdruk kun je een oplage maken, met verschillende kleuren inkt. Je doorloopt een traject van kleur kiezen, de plaat inrollen en aanleg van plaat en papier op de pers: draaien maar!

Je leert het gehele procedé van begin tot eind. Ervaring is niet noodzakelijk. Als je er geen genoeg van krijgt en door wilt leren en maken, biedt ‘Follow up’, op donderdag 5 en vrijdag 6 juli daar mogelijkheid voor. Kickstart kost € 350, Follow up € 250 (inclusief materiaal, koffie en thee). Als je beide cursussen wilt doen betaal je € 500.

Informatie en aanmelden: www.grafiekdrukkerij.nl en info@grafiekdrukkerij.nl en 0615568008

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.