Agenda

Info

2 mei 2021
13:00 – 17:00

Locatie

adressen verspreid door de stad. informatiepunt: ‘Het Lokaal’ Zusterplein 3a

Meer informatie
www.kunstroutemiddelburg.nl

Organisator

Kunst en Cultuurroute Middelburg
leni van den berge
deroofprintpers@planet.nl
0118-553200

26 april 2021

Zondag 2 mei: de Middelburgse kunstroute in het teken van boeken en grafiek

Ook dit jaar gaat de jaarlijkse boekenmarkt in mei niet door, maar dat is geen reden om bij de bananendozen neer te gaan zitten. Door de hele stad is ‘het boek’ aanwezig.

‘PERSberichten’: op 9 adressen zijn speciale boeken en grafiek tentoonstellingen, waarbij zoveel mogelijk ateliers en expositieruimtes weer open zijn. En: de routedeelnemers komen naar buiten!

‘SCENES aan de VOORDEUR’: op veel adressen wordt voorgelezen, buiten, voor de deur. Zo klinken er boekenstemmen door de hele stad. Kom kijken en luisteren, de kunstroutevlaggen wijzen de weg. En kijk voor alle informatie op de kunstroute-website.

2 gedachten over “Zondag 2 mei: de Middelburgse kunstroute in het teken van boeken en grafiek”

    • Beste Walter Vandewaetere, meer informatie dan de website van de kunstroute biedt kan ik niet geven, alle deelnemers aan het project leveren daar zelf details van hun aktiviteiten van a.s. zondag aan. Houd de site dus in de gaten voor aktuele informatie. En misschien is het een idee om, als de coronaregels het toelaten, een bezoek te brengen aan onze, volgens Johan van Geluwe, de Vlaamse kunstenaar die graag in Middelburg kwam, meest Belgische stad van Nederland. Hartelijke groet, leni van den berge.

Plaats een reactie