Bericht plaatsen oud

Iedereen kan berichten plaatsen op de site van Drukwerk in de Marge. Onze contribuanten kunnen ook hun uitgaven te koop aanbieden.

Berichten moeten minstens zijdelings iets te maken hebben met onderwerpen waar Drukwerk in de Marge zich mee bezighoudt: drukken, uitgeven, typografie, grafische vormgeving, boeken…

Commerciële aanbieders zijn ook welkom, mits uit het bericht maar duidelijk blijkt dat de aanbieder geen particulier is. Handelaren die zich voordoen als particuliere aanbieders worden geweerd.

De redactie behoudt zich het recht voor berichten te weigeren of aan te passen.

Na het insturen van het formulier komt uw bericht bij de redactie terecht. Die moet uw bericht goedkeuren voor het op de site verschijnt, om spam te voorkomen. Over het algemeen verschijnt uw bericht binnen een paar uur op de site.

Als u iets te koop aanbiedt en dat item is verkocht, geef dat dan door aan de redactie via redactie@drukwerkindemarge.org. Die voorziet uw bericht dan van een duidelijke vermelding dat het item niet meer te koop is.

Kies om te beginnen onder welke categorie uw bericht valt.

Bericht plaatsen

* Berichten in deze categorieën worden na zes maanden verwijderd.

NB Gebruikt u een Mac met Safari als browser, zet dan eerst de ‘content blockers’ uit voor deze site. Dat kan onder het menu Safari > Settings for drukwerkindemarge.org (of Safari > Instellingen voor drukwerkindemarge.org). Zorg ervoor dat het vakje voor ‘Enable content blockers’ (of ‘Schakel materiaalblokkeringen in’) niet is aangekruist.