Drukkers Letterkabinet
Maartje Janssen
Amsterdam
maartjejanssen@yahoo.co.uk

Persen en andere apparatuur


Letters

Letterkabinet

Letterkabinet is Maartje Janssen (1982), woonachtig in Amsterdam en werkzaam in een bibliotheek. Bibliotheken zijn sympathieke organisaties, maar in plaats van boeken uitlenen maak ik ze liever zelf. Daarom volgde ik een deeltijdopleiding Grafische Vormgeving, leerde ik de basis van het boekbinden en ontdekte ik de boekdruk. Niets leukers dan zelf achter de drukpers staan!

Om zoveel mogelijk over het drukken te leren, ben ik regelmatig te vinden bij Doortje de Vries en volgde ik cursussen bij het Grafisch Werkcentrum in Amsterdam. Daar werk ik in de werkplaats aan mijn eigen drukwerk en sinds kort staat er op mijn bureau een Adana 8×5.

Op www.letterkabinet.nl/uitgaven kun je een overzicht van mijn drukwerk vinden.

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.