Proost Partners – Dé papierkenners

Contactpersoon: Pedro Dado
TT Vasumweg 99
1025 MN Amsterdam
06-3656 1986
pedro@proostpartners.nl
www.proostpartners.nl

Pedro Dado is oud-werknemer van Proost en Brandt en kan terugkijken op een levenslange ‘papiercarrière’. De kennis en ervaring die hij in al die jaren heeft opgebouwd stopt hij nu in zijn eigen bedrijf: Proost Partners.

Als het om echte papierkennis gaat bent u bij Proost Partners aan het goede adres, met name kennis van bijzondere soorten waarmee u zich kunt onderscheiden: papier met een speciale persing, papier van organisch afval, papier van 100% katoen, papier met een speciale coating, designpapier, tekst en omslag, papier voor Letterpress, geurkaartenkarton, archiefpapier, papier met een gepersonaliseerd watermerk.

Ook is Proost Partners de Nederlandse agent van de Franse papierfabriek Zuber Rieder (www.zuberrieder.com).
Deze relatief kleine fabriek mag zich een ware specialist noemen in het produceren van hoogwaardige ongestreken papier en karton: o.a. milieuvriendelijke papier, designpapier, tekst en omslag, papier voor Letterpress drukkers.
Twee unieke soorten van Zuber Rieder ‘Pur Coton’ (de naam zegt het al) en ‘bagasse’ (gemaakt van organisch afval) licht Pedro Dado graag nader toe. Deze soorten zijn, vanaf 1 riem, verkrijgbaar vanuit fabrieksvoorraad.

1 gedachte over “Proost Partners – Dé papierkenners”

 1. Hoi Pedro,

  Ik heb een aanvraag voor diverse items op het Pur Coton Cocaine

  Mijn vraag is op welke gramgewichten en formaten formaten dit verkrijgbaar is.
  En hoeveel er in een riem zit
  Het gaat om de 120 grs, 250 grs en e.v.t. 500 grs (afhankelijk van de dikte)

  Beantwoorden

Plaats een reactie