Nieuws

St Bride Foundation
library@sbf.org.uk

28 december 2022

Adana 100 jaar

Adana-lezing

Vorige maand beleefde Adana zijn honderdste verjaardag. St Bride Foundation viert die gelegenheid met een geweldige lezing van Bob Richardson op 31 januari. U bent van harte welkom. De lezing wordt opgenomen, dus als u niet in de gelegenheid bent naar Londen te komen, kunt u de opname een paar dagen later op uw gemak online bekijken. Een online ticket kost £5.

Meer informatie vindt u hier: 

sbf.org.uk/whats-on/view/print-pound-notes/

Behalve de lezing organiseert de St Bride Foundation ook een Adana-tentoonstelling. Bovendien roepen we mensen op werk in te zenden dat is gedrukt op een Adana. Details staan hieronder. We zouden het zeer waarderen vinden als u iets inzendt. 


Adana-tentoonstelling

De Adana-tentoonstelling opent in januari 2023 en laat het beste werk zien dat op deze kleine persjes is gemaakt. Als u een Adana-druksel hebt waar u bijzonder trots op bent, zouden we dat graag opnemen. Helaas kunnen we uw stukken niet terugsturen, maar de beste voorbeelden zullen na afloop van de tentoonstelling deel uitmaken van een kleine collectie letterpress-hobbydrukwerk in de St Bride Library. Bewaar uw Adana-drukwerk voor het nageslacht in ons archief.

Stuur uw afdrukken naar:
Bob Richardson
St Bride Foundation
14 Bride Lane
Fleet Street
Londen
EC4Y 8EQ

Voor vragen kunt contact opnemen met library@sbf.org.uk.

De prenten die we niet in de vitrines kunnen laten zien, kunnen door bezoekers in de tentoonstellingsruimte worden bekeken.

Plaats een reactie