Nieuws

René van Eert
r.van.eert@id-centre.com
0622794314

26 september 2022

All-round drukker

IDcentre (en zusje Media Instituut) is een opleidingsinstituut voor personen die identiteitsbewijzen, bankbiljetten en beveiligd drukwerk in het algemeen controleren.

Het is een dynamische wereld waar nog steeds aandacht is voor de karakteristieken van offset, boekdruk, zeefdruk en plaatdruk. Voor onze praktische lessen zijn we op zoek naar all-round drukkers die de kneepjes van het vak kennen en nog steeds een voorliefde hebben voor de Heidelberg degel, de Korrex proefpers, folie techniek, inkten en inbinden.

Wil je je vakmanschap delen met onze leerlingen en wil je deel uit maken van dit uitdagend metier, stuur een mailtje naar René van Eert: r.van.eert@id-centre.com.
We bieden je een goede uurvergoeding, reiskosten compensatie en een leuk team van docenten om je vakmanschap te delen.

7 gedachten over “All-round drukker”

 1. hé oud-collega René,

  Knap dat je nog steeds zo’n interessant werk doet!
  Hopelijk zijn er drukkers die jou willen meehelpen.

  Was een leuke tijd bij de GSE (later GLE), we hebben wat afgelachen toch?

  Beantwoorden
 2. Wanneer ik jonger was geweest zou ik zeer zeker met hebben aangemeld bij Rene van Eert, die ik heb leren kennen als een ghoede docent en een voortreffelijk mens. De cursus die wordt gegeven is zeer belangrijk voor ambtenaren die werken met identieteitsbewijzen. Ik ge met Rob meer, all-round drukkers melden bij Rene.

  Beantwoorden
 3. Succes met je zoektocht naar een bevlogen candidaat René. Ik weet wat jullie daar doen: de basis leggen voor goede documenten controleurs in de breedste zin van het woord.
  Dus allround drukkers: reageer!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie