Nieuws

Redactie
redactie@drukwerkindemarge.org

21 september 2021

Boekkunstbeurs 2021

Vorig jaar moesten we de Boekkunstbeurs noodgedwongen annuleren, maar dit jaar lijkt het licht op groen te staan. Hopelijk treffen we elkaar dus weer in de Pieterskerk op 6 en 7 november. We kijken ernaar uit!

In het meest optimistische scenario worden alle beperkende maatregelen per 1 november afgeschaft. We hopen het van harte, maar heel waarschijnlijk lijkt dat momenteel niet. Als de regels juist strenger zullen worden, zijn we waarschijnlijk gedwongen de beurs alsnog te annuleren. Laten we er dus het beste van hopen.

We houden ons in ieder geval aan de overheidsregels. Dat betekent op dit moment dat toegang tot de beurs zonder vaccinatiebewijs niet mogelijk is. Dat geldt niet alleen voor bezoekers, maar ook voor deelnemers aan de beurs. We zullen dat bij binnenkomst controleren.*

Meer informatie over de beurs is hier te vinden, en op de site van de beurs zelf: boekkunstbeurs.nl.

Bent u contribuant van Drukwerk in de Marge en wilt u deelnemen aan de beurs? Geef dat dan door via beurs@drukwerkindemarge.org.

* Wilt u de beurs bezoeken, zorg dan voor een bewijs dat u bent gevaccineerd of negatief getest. Dat kan via de CoronaCheck-app of met een papieren bewijs dat u op de CoronaCheck-website kunt aanmaken.
Beschikt u niet over een smartphone of internetaansluiting, dan kunt u een papieren bewijs aanvragen via telefoonnummer 0800-1421. Zorg dat u uw burgerservicenummer en postcode bij de hand hebt.

1 gedachte over “Boekkunstbeurs 2021”

  1. Graag doe ik mee 😉
    Mocht er iemand zijn die in de buurt van het station/Pieterskerk een logeerplek/B&B weet dan houd ik mij aanbevolen. het gaat om za/zo overnachting.

    Met vriendelijke groet

    Tim

    Beantwoorden

Plaats een reactie