Nieuws

Bert Rigters
bert@rigtlijn.nl
0610982650

10 oktober 2021

Daar word je vrolijk van!

De plof op de mat, hij is er weer! De envelop van Drukwerk in de Marge. De inhoud was deze keer een geweldige opkikker na een tijd van sombere corona-maatregelen.

De nieuwsbrief met een vrolijk en kleurrijk uitgevoerd omslag van Rozemarijn Oudejans! Ik vraag uw aller applaus, want alle nieuws uit de stichting verpakken in zo’n kleurige keurige jas is een prestatie van formaat. Het enthousiasme spat er vanaf en het is daarmee weer een sieraad in de reeks nieuwsbrieven van DidM!

Als tweede opvrolijker kwam de poster van de beurs tevoorschijn, die zich liet ontvouwen tot een blijde aankondiging in alle opzichten! Blij dat de beurs weer door mag gaan natuurlijk, maar met zo’n aankondiging húppel je straks naar de Pieterskerk! Alex Barbaix in samenwerking met Thomas Gravemaker heeft een prachtig, kleurrijk en artistiek werk geleverd (wat zich zelfs in het toegangskaartje voortzette), waar je met plezier naar kijkt, en vooral laat zien aan anderen (door hem in je etalage of voor je raam te hangen!) om de liefhebber van boek en papier, letter en letterlust, linnen en leer in binden en band te verleiden op 6 en 7 november naar Leiden te komen om zijn/haar hart op te halen aan al het moois wat de beurs te bieden heeft, waarbij ontmoeting een belangrijke factor is.

Kortom, ‘give a big hand’ voor de fraaie beurslokker poster van deze geweldige drukkers!

3 gedachten over “Daar word je vrolijk van!”

Plaats een reactie