Nieuws

Rob Over de Linden van Ovira Linda, Nostalgische Boekdrukkerij Volgens De Regels Der Kunst te Hoofddorp
oviralinda@hotmail.com

7 november 2020

Drukkerstroost

Vanmiddag met de post in plaats van een “bakkie” een pakketje troost ontvangen! En dat voor het niet door kunnen gaan van onze jaarlijks traditie waar ieder lid van Drukwerk in de Marge altijd weer naar uitkijkt.
De inhoud van dit pakketje “drukkerstroost” werd traditioneel gedrukt en in hoogdruk uitgevoerd met gebruikmaking van diverse hulpmiddelen.
Hulde aan de drukkers van deze werkjes en het bestuur om dit met ons te delen.
En nu op naar Leiden in november volgend jaar!

17 gedachten over “Drukkerstroost”

 1. Wat een verrassing zo op de zaterdagochtend! Heel hartelijk dank voor dit cadeau, ik ben er als recente contribuant heel blij mee.
  Mooie bijdragen hoor!
  Paul Slootheer – Tekst in Druk

  Beantwoorden
 2. Ik geniet bijzonder van vele soorten typografisch verantwoord drukwerk. Wat ik gisteren ontving van “de club” bood naast een bijzondere typografische ervaring vooral ook troost in deze barre tijden. Ik wil iedereen die dit maakte én mogelijk maakte hartelijk danken.

  Beantwoorden
  • De contribuanten van de Stichting krijgen de vier keer per jaar verschijnende Nieuwsbrief toegestuurd en deze keer als ‘troost’ voor het niet doorgaan van de beurs in Leiden, een pakketje ‘Drukkerstroost’. Bent u reeds contribuant, dan ontvangt u dit pakketje ook in uw brievenbus. Bent u nog geen contribuant, wordt het dan snel en krijgt u waarschijnlijk alsnog dit fraaie pakket!

 3. Ja wat een geweldige verrassing was dat gisteren en mooi werk van ieder! Heel veel dank voor dit mooie initiatief en kado! Op naar nieuwe inspiratie en nog meer mooie nieuwe woorden (in het woordenboek ) voor alle drukkers 🙏

  Beantwoorden

Plaats een reactie