Nieuws

Rob J.J. Over de Linden van Ovira Linda, Nostalgische Boekdrukkerij Volgens De Regels Der Kunst
oviralinda@hotmail.com

24 oktober 2022

Drukkunstbeurs in Amersfoort

Voor degenen die om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid waren om bij dit evenement aanwezig te zijn kan ik zeggen: U heeft iets gemist! Er waren zeer veel bezoekers, zowel groot als klein.

Met heel veel dank aan ons bestuur die het met vereende krachten in een zeer korte tijd toch maar voor elkaar hebben weten te krijgen qua locatie en organisatie.

De fotoserie zal zodra die klaar is uiteraard weer op onze site te zien zijn. Dit zijn slechts twee voorbeelden hoe het was: gezellig, gemoedelijk en druk. Dan kunnen degenen die er niet waren toch een goede impressie krijgen hoe het in Amersfoort was.

6 gedachten over “Drukkunstbeurs in Amersfoort”

 1. Hoi Rob,

  Wat heb je me op de Drukkunstbeurs prachtige clichés en papier gegund. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren over grafiek en de boekdrukkunst.

  En zo fijn dat jij al jaren foto’s maakt tijdens de beurs. Jouw foto’s zullen me ongetwijfeld weer terug kunnen brengen naar de zeer goede sfeer tijdens de beurs.

  Ik ben blij dat ik naar Drukkunstbeurs ben gekomen. Mijn complimenten voor de organisatie, die er fantastisch in zijn geslaagd om super deelnemers en heel veel enthousiaste bezoekers aan te trekken. Ook de locatie is een parel en mijns inziens heel erg passend bij deze beurs.

  Heel hartelijk bedankt Rob en iedereen die ervoor heeft gezorgd dat deze beurs zo’n succes kon worden. Tot volgend jaar.

  Hellen van Vugt
  Hellen’s Paper & Printmaking Kitchen

  Beantwoorden
 2. Dank, Rob, voor deze voorvertoning.
  Deze twee foto’s geven inderdaad al een goed beeld van de gezellige drukte die op de twee Drukkunstbeursdagen heerste.
  Benieuwd naar de hele serie die je gemaakt hebt, alvast bedankt voor jouw werk daaraan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie