Nieuws

Iris Hendriks
irishendriks@hotmail.nl
06-83399338

15 januari 2021

Een creatief bedrijf! Een creatieve stage?

Even voorstellen, mijn naam is Iris Hendriks. Op dit moment studeer ik Visuele Communicatie met de richting grafisch (vierde leerjaar), op Zuyd Hogeschool in Maastricht. Voor mijn opleiding ben ik opzoek naar een stageplaats (tussen Maastricht en Utrecht).

Op dit moment is het erg lastig om een stageplaats te kunnen vinden. Persoonlijk ben ik opzoek naar een stageplaats waar ik veel kan leren op het gebied van ambachtelijk drukwerk, typografie, klantgesprekken en presentaties en netwerken. Het beginnen, onderzoeken en uitwerken van een project vind ik altijd een leuke uitdaging, waarbij ik het interessant vind om zowel analoog als digitaal te werken en dit met elkaar te combineren.

Graag zou ik mijn creativiteit met een bedrijf willen delen en mee willen werken aan verschillende projecten, om dan uiteindelijk (samen) ook een sterk eindresultaat te kunnen bereiken. Mijn vraag is dan ook of u een leuk bedrijf bent of kent die misschien open staat voor een stagiaire, in de periode van 1 februari 2021 t/m 28 mei 2021?

Bent u nieuwgierig geworden? Neem dan contact met mij op, ik vertel u graag meer over mijn motivatie en portfolio en natuurlijk wil ik uw bedrijf beter leren kennen.

1 gedachte over “Een creatief bedrijf! Een creatieve stage?”

Plaats een reactie