Nieuws

Titi Zaadnoordijk
hallo@titi.nl
06 29154124

6 februari 2022

Geef een roos met Valentijn, thuisbezorgd voor € 12,50!

‘Vreugde is ook een soort liefde’ of in het Engels, ‘take care’, is het thema van een serie grote tekeningen die Titi Zaadnoordijk de afgelopen maanden heb gemaakt.
Sommige tekeningen gaan vanzelf maar het inkleuren van één kostte veel moeite. Uiteindelijk waren de vrouw en de vogel naar haar zin maar toch ontbrak er nog iets aan het geheel.
Na lang kijken vond Titi de oplossing in een achtergrond. Dat is nieuw, meestal staan Titi’s figuren in de lege ruimte of binnen een kaderlijn. Maar een rozenboog maakte deze tekening helemaal naar haar zin. Zie bijgaande afbeelding.

Door het tekenen van rozen kreeg Titi zin om er meer mee te doen, en zo heeft ze twee verschillende rozen in lino gedrukt en uitgeknipt. Een ‘roos met kelkblaadjes’ en een ‘oranjerode roos’, ze zijn ongeveer 16x10cm.
Als je snel besteld, zorgt Titi dat je ze op tijd voor Valentijn in huis hebt.
Natuurlijk zijn ze ook te koop in haar atelier.

De rozen kosten € 10 /stuk. Verzendkosten zijn € 2,50, daarvoor stuurt ze ze naar je thuis of desgewenst als kadootje naar iemand anders.
Om te bestellen stuur je Titi een bericht en maak je het betreffende bedrag over op reknr NL94 INGB 0002 3630 91, tnv Zaadnoordijk, Scherpenzeel (Fr).
Vergeet niet het afleveradres te vermelden en welke roos (rozen) je wilt.

Titi Zaadnoordijk,
hallo@titi.nl, 06 29154124,
www.titi.nl, Voetpad 69, 8483jr Scherpenzeel (Fr)

1 gedachte over “Geef een roos met Valentijn, thuisbezorgd voor € 12,50!”

Plaats een reactie