Nieuws

Redactie
redactie@drukwerkindemarge.org

17 februari 2021

Geen margemarkt of tussenbeurs in Nijmegen

Eerder kondigden wij aan in Nijmegen een margemarkt of tussenbeurs te organiseren, om het leed van het annuleren van de Boekkunstbeurs 2020 enigszins te verzachten. Helaas hebben we moeten besluiten om ook de margemarkt of tussenbeurs, die gepland stond op 22 mei, te annuleren.

De aanhoudende strenge maatregelen en de voorspelling van een mogelijke derde golf gooien roet in het eten. We hebben er weinig vertrouwen in dat de situatie in mei een markt of beurs mogelijk maakt, hoe kleinschalig ook.
We zullen nadenken over een manier waarop we elkaar toch kunnen zien en spreken, en elkaars drukwerk kunnen tonen. En laten we uitkijken naar de Boekkunstbeurs in Leiden in november.

3 gedachten over “Geen margemarkt of tussenbeurs in Nijmegen”

 1. Dat is natuurlijk jammer.

  Is er niet een mogelijkheid te verzinnen om een ‘digitale beurs’ te organiseren waarbij men elkaars drukwerk kan laten zien/te koop aanbieden/ruilen?

  Beantwoorden
  • Beste Jan, daar hebben we het natuurlijk over gehad. Wij zijn bang dat voor veel deelnemers en bezoekers het feit dat je elkaar ‘live’ kunt ontmoeten toch wel erg zwaar weegt. Eigenlijk fungeert deze website al als een permanente ‘digitale beurs’. De toegevoegde waarde van een bijeenkomst via Zoom o.i.d. leek ons niet erg groot. We zetten liever in op een fantastische beurs in het najaar.

 2. Och wat jammer! Maar zeer begrijpelijk.
  In de toekomst altijd welkom in ‘mijn’ groene stad tegen de grens met Duitsland. Blijf gezond! Blijf drukken!

  Beantwoorden

Plaats een reactie