Nieuws (Gratis) Artist Talk Wendy briggs Powell

Nieuws

Paper Art & Design
info@paperartanddesign.nl
0624638700

2 december 2019

(Gratis) Artist Talk Wendy briggs Powell

Op dit moment exposeert Wendy Briggs Powell in onze galerie én ze komt naar Nederland. Ze geeft een presentatie van haar werk (in het engels) op vrijdag 13 december van 15 – 16.00 uur. Kom luisteren en kijken hoe zij haar bijzondere papieren werken maakt. De lezing is gratis maar geef je wel van te voren op via info@paperartanddesign.nl!

Haar werk is te interpreteren als reactie tegen het computerscherm en de verwachtingen van de hedendaagse technologische perfectie. Ze werkt met een proces dat hart, hoofd en handen met elkaar verbindt, terwijl ze de subtiliteiten en nuances van de menselijke emoties wil overbrengen.
Bij het maken van haar zogenaamde ‘watermerken’ dompelt ze grote vellen papier onder in verschillende formaten en vormen containers met geverfd water. Het proces vloeit organisch als een gesprek over kleur, vorm, lijn, ruimte en schaal. Haar hand wijst de weg, maar het is het water dat de stempel drukt. Deze watermerken zijn zowel eenvoudig als complex en weerspiegelen voor haar een doorleefde emotionele ervaring.

www.paperartanddesign.nl, Weimarstraat 56, Den Haag

Plaats een reactie

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten op de Drukwerk in de Marge-site per e-mail ontvangen?
Schrijf u dan in door hieronder uw e-mailadres in te vullen.