Nieuws

Redactie
tomscot@kpnmail.nl

30 september 2020

Sluiting van JetEurope

Onderstaand bericht kwam vandaag binnen, belangrijk voor de contribuanten die afnemers van polymeerplaten van JetEurope zijn.

Geachte relatie,

Helaas moeten we u meedelen dat Jet Europe BV haar activiteiten per 1 november gaat beƫindigen. Een belangrijke pijler onder het bedrijf is altijd de omzet van LSL platen geweest. Met het stoppen door Kodak met de productie van deze platen is de basis onder het bedrijf te smal geworden en zijn we gedwongen te stoppen met onze activiteiten.

Speciale prijzen, hoge kortingen
Nu we gaan stoppen willen we de komende weken zoveel mogelijk van onze voorraden verkopen. Dat betekent dat er voor u veel voordeel te behalen is. In de bijlage vindt u een overzicht van onze voorraden en de prijzen die we rekenen. Die liggen over het algemeen op de helft van wat u normaliter betaalt. De enige voorwaarde die we stellen is dat uw de order vooruitbetaalt.

Machines
Voor alle onderhoud aan, verkoop van en onderdelen voor apparatuur kunt u vanaf 1 november terecht bij P. Doolaard Graphic Service uit Vlagtwedde. Dit bedrijf is eigendom van Peter Doolaard, voormalig technisch directeur van Jet Europe. Zijn bedrijf heeft alle kennis in huis om het onderhoud van uw machines uit te voeren. De fabrieksgaranties op uw machine(s) blijft ook gewoon van kracht.

De gegevens van P. Doolaard Graphic Service zijn:

P. Doolaard Graphic Service
Wedderstraat 59
9541 VM Vlagtwedde
Nederland
Tel: +31(6)21557776
Mail: info@pdgraphicservice.com
Website: www.pdgraphicservice.com

Platen
Nieuwe LSL platen konden we al niet meer leveren. We beschikken nog wel over een voorraad van een LSL, Okhaflex, iFlex, en Flenex platen. Deze bieden we voor zeer aantrekkelijke tarieven aan.
Wat betreft de Aquagreen platen, deze worden vanaf 1 november geleverd door een ander bedrijf. We zullen hierover volgende week meer informatie te kunnen geven.

Tapes
Ook voor de verkoop van tapes verwachten we volgende week het bedrijf aan te kunnen kondigen waar u in de toekomst voor tapes terecht kunt. Voor nu bieden we de tapes tegen extra aantrekkelijke kortingen aan.

Mocht u vragen hebben over de levering van andere producten, neemt u gerust contact met ons op.
We bedanken u voor de orders die we de afgelopen jaren van u hebben ontvangen en we wensen u alle succes toe met uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Namens de medewerkers van Jet Europe

De actuele prijslijst valt hier te downloaden:

Pricelist Jet Europe with extra discount.pdf

2 gedachten over “Sluiting van JetEurope”

  1. Weet er iemand de betekenis van de letters en cijfers na de vermelding van de dikte van de LSL en LP platen?
    Na meerdere keren contact met JetEurope heb ik hier nog altijd geen informatie over gekregen.
    Met dank.
    Luc

    Beantwoorden

Plaats een reactie