Nieuws

GWA Grafische Werkplaats Amsterdam
contact@grafischewerkplaatsamsterdam.nl

20 november 2021

[Typo]grafische agenda 2022

De Martini boekbindmachine ratelt, en dat betekent: GWA’s Typografische Agenda 2022 nadert zijn voltooiing! Ook dit jaar bestaat de agenda weer uit 8 volledig hand-gedrukte katernen, vier kleurrijke grafische tussenvellen en een kleine verrassing. Links de weekindeling, rechts volop ruimte voor (aan)tekeningen. Met iedere week een uitspraak van een ontwerper om je aan te zetten tot MAKEN. Van Max Kisman tot Dafi Kuhne, en van Lara Captan tot Peter te Bos.

De bladen zijn ontworpen, gedrukt en gevouwen door alle medewerkers van GWA. Het calendarium is gedrukt op de Johannisberg Stopcilinder, de overige bladen op de Asbern of VanderCook. Het naaien gebeurt bij/door Thekla Ahrens, het lijmen weer bij GWA zelf, op de NDSM werf. In totaal kent deze agenda 280 × 4 × 13 = 14.560 drukgangen. Wat misschien verklaart dat we ons ernstig beraden op een volgende editie, want hey, we zijn ook alleen maar menselijk. Grijp dus deze kans en stel je exemplaar voor 2022 veilig!

Let op: Contribuanten van Drukwerk in de Marge krijgen 10% korting. Daartoe kun je ons een mailtje sturen, en dan krijg je een kortingscode. Mail naar contact@grafischewerkplaatsamsterdam.nl met je naam en we sturen je een code voor de website.

Meer informatie over de agenda en hoe m te bestellen vind je hier: grafischewerkplaatsamsterdam.nl/agenda-gwa/typografische-agenda/

Plaats een reactie