Nieuws

Rozemarijn Oudejans
r.oudejans@avans.nl

19 juni 2023

Vacature werkplaatsmeester Printmaking St.Joost, Breda

Binnen de werkplaats Printmaking van St. Joost School of Art & Design zijn we op zoek naar een werkplaatsmeester om ons team te versterken op locatie Breda. We zoeken iemand die ervaring heeft met fine art inkjet printen op groot formaat (Epson), kleinformaat laserprinten (Canon), uitgebreide kennis van (hand)boekbinden en papiersoorten, snijplotten (vinyl) en scannen.

De Printmaking werkplaats is een drukbezochte werkplaats binnen onze kunstacademie en vanuit elke opleiding weten studenten de weg naar deze werkplaats te vinden. Samen met je collega’s ondersteun je het onderwijs van de opleidingen, geef je samen met docenten instructielessen, verzorg je workshops en help je studenten met individuele werkstukken en opdrachten. Je draagt bij aan het onderhoud van printers, inkoop van materialen, contact houden met het werkveld, het maken van handleidingen en het doen van onderzoek binnen de technieken. Je bent bekend met creatieve maakprocessen en ervaren in het printen op groot en klein formaat, boekbinden, snijplotten, scannen en transfer materialen zoals vinyl, ook ben je gewend te werken met Adobe CS op Apple. De Printmaking werkplaats heeft een open, relaxte sfeer waarin we met elkaar zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Voor meer informatie en sollicitaties: www.avans.nl/werken-bij-avans/vacatures/detail/2023/werkplaatsmeester-printmaking-1006759

3 gedachten over “Vacature werkplaatsmeester Printmaking St.Joost, Breda”

Plaats een reactie