Nieuws We zijn geopend!

Nieuws

Henk Roede
info@museumdrukkerij.nl
0594612200

3 december 2018

We zijn geopend!

Ons museum is nu voor publiek toegankelijk. Wij hebben plek gekregen op Museumplein Grootegast aan de Legolaan 1c . In dit voormalige pand van LEGO-Nederland is ook het LEGiO-museum (museum over LEGO, waar niet alleen naar LEGO gekeken kan worden, maar ook kan iedereen zelf aan het bouwen) en het Victory-museum (museum over de Tweede Wereldoorlog met vele voertuigen o.a. een tank en een vliegtuig) gevestigd. Alle drie de musea zijn te bezoeken met een enkel kaartje van 6,50 euro. Tevens is er een leuk restaurant gevestigd, dat geheel is uitgevoerd als een American Diner uit de jaren ’50.

In ons museum hebben we veel materiaal van voornamelijk de boekdruktechniek. Hiermee geven we een mooi overzicht van de druk-geschiedenis. Ook hebben we een hoek met typemachines, waar de jeugd zelf aan de slag kan.

We zijn eigenlijk nog steeds in opbouw en zoeken daarom nog steeds naar materiaal en ook extra vrijwilligers zijn van harte welkom!

8 reacties op “We zijn geopend!”

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.