Nieuws Zoektocht auteur ets

Nieuws

Paul Michielsen
info@michielsenarchitecten.nl
06 424 32 535

9 augustus 2018

Zoektocht auteur ets

Ik heb in het huis van mijn, vorig jaar helaas overleden, moeder een ets gevonden.

Het beeld heeft me als kleine jongen altijd gegrepen. Een tafereel van een (vermoed ik) boerenechtpaar in prachtige pose, technisch verfijnd uitgevoerd. Ik ben op zoek naar wie de maker zou kunnen zijn geweest, maar kom er via internet en contacten bij AKV St Joost Breda niet veel verder mee.
Het werk is gesigneerd door ene G Jacobs en gemaakt in 1976. De titel van het werk is ‘Ets / Technieken’, het is nummer 1/10. Mijn moeder was woonachtig en werkzaam te Baarle-Nassau. Ze heeft heel haar leven gewerkt in het onderwijs (regio’s Baarle, Oosterhout, Breda).

Mijn vraag is of iemand weet wie dit werk gemaakt heeft en/ of jij me misschien in contact kan brengen met iemand die me verder kan helpen. Mijn dank is hierbij al groot!

Ik hoor graag van U!
Een fijne en zonnige vakantie gewenst!

4 reacties op “Zoektocht auteur ets”

  • Beste Tim,

   Dank voor je reactie. Ik kan echter helaas geen foto’s toevoegen aan mijn bericht. Mocht de frontale foto willen ontvangen dan ontvang ik graag je mailadres.

   Mvg,

   Paul

 1. Dag Coen, zojuist geprobeerd. Helaas geen resultaat, maar wel een heleboel andere mooie monochrome afbeeldingen. Bedankt voor de tip, we zoeken verder!

  Mvg,

  Paul

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.