Vraag & aanbod

Prijs: € 10

Ophalen in: Antwerpen

(Kan per post worden verstuurd)


Bart
bawey1@gmail.com

20 januari 2024

Boek “Logo design volume 3”

Iedereen weet dat het logo een belangrijk merkelement is. Een goed logo kan vrijwel alles verheerlijken, dus het is geen verrassing dat logo-ontwerp een cruciale stap is in de ontwikkeling van een product of dienst.

Deze derde aflevering in onze Logo Design-serie brengt diverse logo’s van over de hele wereld samen, gerangschikt in hoofdstukken op thema, zoals creatieve industrie, evenementen, mode, media, muziek, retailers en service. Een volledige index vermeldt het bedrijf, de ontwerper en de website van elk logo. Ook inbegrepen is een sectie met casestudy’s, waarin de nadruk ligt op de toepassing en ontwikkeling van logo’s.

Speciale features zijn onder meer een interview met H5, de makers van Oscar-winnaar Logorama 2010, Neville Brody’s Research Studios over het herontwerp van Music for Youth, Sasha Vidakovic over de nieuwe identiteit voor Victoria Beckham, de toonaangevende Canadese ontwerpstudio Concrete over de lancering van SUPER cosmetica, de Britse studio KentLyons over de Jarman filmprijs, HB Design uit Argentinië over het 200-jarig jubileumlogo van het land, en Helmut Langer over universele identiteiten.

Verzendkosten: BE € 5,60, NL € 9,60

Plaats een reactie