Vraag & aanbod Cacheren en nasnijden voor memoryspellen

Vraag & aanbod

kees ligtvoet
info@bakkerenrusch.nl
0252213776

7 mei 2018

Cacheren en nasnijden voor memoryspellen

Ik ben hobbymatig met een zeker financieel gewin bezig in een nichemarkt memoryspellen te ontwikkelen en te verkopen. Ik zoek daartoe bijvoorbeeld een handboekbinder die kan cacheren en nasnijden. De kaartjes zelf zijn 6 × 6 cm en wil die op zo’n groot mogelijk formaat de kaartjes laten printen en daarna cacheren en snijden. Wie heeft daarin interesse?

De getoonde afbeeldingen komen uit de atlasjes van de twee onderwijzers de heren Wijben Bakker en Harmannus Rusch. die in de eerste helft van de vorige eeuw een aardrijkskundemethode voor het lager onderwijs ontwikkelden. Daarnaast ontwikkel ik zo’n spel voor de nijn woonplaats met de dorpshoogtepunten als memoryspel.

Reageren

Uw e-mail is al geregistreerd op onze website. Gebruik alstublieft het Login formulier of voer een ander.

U heeft een onjuiste loginnaam of wachtwoord ingevoerd

Sorry that something went wrong, repeat again!

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.