Vraag & aanbod

Prijs: € 45

(Kan per post worden verstuurd)


Organisatie ‘de Uitgekookte Drukker’
Contactpersoon:
deuitgekooktedrukker@gmail.com

9 oktober 2020

De Uitgekookte Drukker

Update: de doos is inmiddels uitverkocht!

Onze kookestafette is volbracht: de zwarte doos met 31 bijdragen aan ‘De Uitgekookte Drukker’ is inmiddels verschenen. Dat moest helaas zonder feestelijke bijeenkomst gebeuren; de deelnemers hebben hun recepten ontvangen en kunnen nu meteen gaan experimenteren. Voor de ingrediënten moet iedereen zelf zorgen; die pasten niet in de doos. Maar alle Uitgekookte Drukkers hebben natuurlijk vijf (5) sterren voor hun bijdragen gekregen.

Van diverse kanten zijn al complimenten uitgewisseld, waar wij ons bij aansluiten. Wij, Jan Klerken en Hans van Eijk, danken alle deelnemers voor hun inzet en hopen dat er bij een volgende gelegenheid weer zo geestdriftig wordt meegedaan. Plannen in die richting zijn al in een vergevorderd stadium, maar we houden ze nog even onder de koksmuts.

Voor Fijnproevers in de Marge is nu een klein aantal dozen beschikbaar. Onze typografisch hoogstaande recepten, vaak op bijzondere wijze geïllustreerd en verzameld in een zwarte geschenkdoos met magneetsluiting, kunnen worden besteld bij deuitgekooktedrukker@gmail.com en kost € 45,- inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Jan Klerken, handzetter-patissier
Hans van Eijk, gediplomeerd gifmenger

5 gedachten over “De Uitgekookte Drukker”

  • Walter,
   Indien u deze doos wilt bestellen graag via het aangegeven mailadres.
   Zoals u kunt lezen geldt € 45,- binnen Nederland, aangetekend verzenden naar België kost € 22,- . Dan bedragen de totale kosten € 57,-

 1. Is zeer zeker de moeite waard voor een ieder die niet meegedaan heeft en er nog een zou willen hebben. Ik begreep: Op is Op.
  Waarvan akte!

  Beantwoorden

Plaats een reactie