Vraag & aanbod

Prijs: € 300

Ophalen in: Per e-mail te regelen

(Kan worden opgehaald of per post worden verstuurd)


Jerry
jafconsidine@gmail.com

20 maart 2020

Domeinnaam INBINDEN.COM ter overname

Ik heb deze domeinnaam al meer dan 20 jaar, telkens heb ik plannen om hem te gebruiken, maar dat komt er niet van. Hij is dus nooit gebruikt, maar wel goed geschikt voor mensen die met inbinden te maken hebben. Een .com naam wordt ook door Google hoog in de zoekresultaten geplaatst. Mede gezien de kosten die ik er voor heb gemaakt wil ik er graag € 300 voor vragen. Contact svp per e-mail.

5 gedachten over “Domeinnaam INBINDEN.COM ter overname”

 1. Mensen schei toch eens uit met dit soort onzinnige opmerkingen.
  Als iemand iets wil verkopen: het zei zo. Als je het niet wilt hebben dan gewoon verder lezen!

  Beantwoorden
 2. Ik heb een persje staan in de schuur. Nooit gebruikt maar heb wel al die tijd hypotheek betaald om het apparaat netjes droog te houden. Eigenlijk maar €30,- waard maar gezien de onkosten mag u hem overnemen voor €9000,-.

  Beantwoorden
 3. Hallo Tim, voor je informatie heb ik zo’n 15 dollar per jaar betaald. Maar het doet er niet toe. Hij is voor mij dat geld waard als ik hem zou gebruiken, wat ik misschien wel doe als niemand interesse heeft. Probeer eens een generieke .com naam te vinden – dan praat men meestal over vele duizenden euros. Waarom denk je dat je iets zou moeten kunnen kopen voor wat een ander betaald heeft, in plaats van voor wat het waard is of wat iemand er voor over heeft? Ik vind je reactie erg negatief en onvriendelijk. Zie je anderen die zo reageren als ze de prijs van iets te hoog vinden? Ik laat het hier bij. Ik ga zeker geen verdere discussie aan over de waarde.

  Beantwoorden
  • Beste Jerry,
   Je hebt dus 300 $ betaald.
   Je schrijft:”Waarom denk je dat je iets zou moeten kunnen kopen voor wat een ander betaald heeft.”?
   Best verwarrend, die euro’s en dollars.
   Ik hoop dat je er een generieke prijs voor mag ontvangen.
   Met vriendelijke groet,

 4. Kosten? Een registratie kost 2,50 per jaar.
  Dat je hem zelf niet hebt gebruikt, lijkt mij voor jouw verantwoording, niet om te laten betalen door een mogelijke overnamekandidaat.
  Ik vind het een beetje buitensporig.

  Beantwoorden

Plaats een reactie