Vraag & aanbod Drukkerijmuseum Ommen

Vraag & aanbod


Drukkerijmuseum Ommen
Contactpersoon: Willem Boersma
stichtinggpo@gmail.com

12 september 2018

Drukkerijmuseum Ommen

Wegens het beëindigen van onze museumactiviteiten zijn we op zoek naar een of meerdere gegadigden die het mooie drukkerijmuseum in Ommen op korte termijn en op een andere locatie willen voortzetten. Mocht zich dit niet voordoen, worden de drukpersen, zetterij en verdere inventaris door ons per opbod verkocht.

Bent u in een van beiden geïnteresseerd, geeft u zich dan bij ons op.
U ontvangt van ons een kavellijst en we houden u op de hoogte.

15 reacties op “Drukkerijmuseum Ommen

  1. Ik wens jullie toe dat de collectie ergens anders onderdak zal vinden en compleet zal blijven. Mocht dit niet lukken, dan ben ik wel geïnteresseerd in de kavellijst en wil die dan ook graag ontvangen.

  2. Wij wensen jullie toe dat de collectie ergens anders onderdak zal vinden en compleet zal blijven. Mocht dit niet lukken, dan zijn wij wel geinteresseerd in de kavellijst en willen die dan ook graag ontvangen. Wij hebben ook via jullie contactpersoon een mail gestuurd.
    met groet,

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.