Vraag & aanbod

Prijs: notk.

Ophalen in: Amsterdam

(Kan worden opgehaald of per post worden verstuurd)


wouter verrips
wouterverrips@mail.com

22 oktober 2020

Ets- en lithopersen en toebehoren

Ik beschik over twee etspersen en een lithopers. Voor allen heb ik ook een en ander aan toebehoren (vilt, inkten, stenen enz.). Ze staan bij mij vooral buiten gebruik te zijn, dus wil ik daar iets aan doen. Dan kan je denken aan verkoop, bruikleen of het delen van de ruimte waar ze nu zijn met enthousiaste grafiekmakers. Ik sta voorlopig open voor voorstellen in al die categorieën. Ik moet er wel bij zeggen dat ik over dermate veel spullen beschik (ook voor schilderen, tekenen en beeldhouwen) dat ik liever wil dat er ruimte komt in mijn werkplaats of dat er zeer inspirerende contacten komen door dan ook mijn ruimte te gaan delen.

Afbeeldingen en nadere beschrijving op aanvraag.

3 gedachten over “Ets- en lithopersen en toebehoren”

  1. Graag heb ik ook interesse voor een etspers. hij moet minimaal 80 cm breed zijn, en geschikt voor linodruk en houtdruk. Graag hoor ik het van u.

    Beantwoorden
  2. Beste Wouter,
    Ik ben op zoek naar een etspers om te kopen. Ik zoek een bredere etspers minimaal 60 breed. Voor monotypes, etsen en houtsnedens. Ik heb zelf een grote werkruimte en wil nu graag grafisch werk maken. .Wat voor persen heb jij ? En ben je bereid er een te verkopen ?
    Graag hoor ik van je. Mijn email is deij@amsweer,nl

    Beantwoorden

Plaats een reactie