Vraag & aanbod

Himmelsbach
Contactpersoon: Domenique
domeniquehimmelsbachdevries@gmail.com
0613413232

26 februari 2021

Grote inktrollers gezocht, te koop of te leen/huur

Voor een grootschalig sociaal houtdruk project zoek ik twee zo groot mogelijke inktrollers. Omdat ik 3000 prints van 40 × 60 cm moet maken hoop ik met grote inktrollers de productietijd te besparen.
Wie weet waar ik een betaalbare rubber inkt roller die lijkt op een deegroller?

De winkels waar ik ze vind bieden ze voor minimaal 650 euro aan ex verzending over zee, da’s beetje duur voor eenmalig gebruik. Ik heb twee stuks nodig.

Check bij interesse in het project: www.himmelsbach.nl/?portfolio=een-papieren-monument-voor-de-uitgeprocedeerden

4 gedachten over “Grote inktrollers gezocht, te koop of te leen/huur”

  1. Ik heb een inktrol die 65 cm breed is en een doormeter heeft van 35 cm. De omtrek is dus omzeggens 110 cm. Rubber (tamelijk hard en glad) op aluminium. Als je er iets mee kunt doen in je project dan wil ik die wel uitlenen voor een paar weken of zo. Huurprijs: een mooie prent. Ik woon in Koksijde – BelgiĆ«.

    Beantwoorden
    • Beste Patrick, Heel veel dank voor het antwoord en aanbod. Dat moet een mega roller zijn, ben benieuwd naar het gewicht(klinkt naar een fitness attribuut:)).
      Misschien gaat het in inkten met zo een roller even snel als het afdrukken, waardoor ik genoeg heb aan alleen jou roller. Huur voor een print lijkt me super. Ik email je spoedig om het kort te sluiten.

    • Beste Cees, dank voor je tip. Ik twijfelde over litho rollers, maar ga het onderzoeken. Zag er idd twee op website polymetaal staan. Denk je dat die litho rubber rollers ook geschikt zijn voor houtdruk/offset inkt? Vermoedde dat ze misschien iets te poreus zijn.

Plaats een reactie