Vraag & aanbod Proefpers

Vraag & aanbod

Boot
fam.boot@gmail.com
0646433309

17 mei 2018

Proefpers

Ik ben op zoek naar een proefpers, liefst een voor grote afmetingen: 70/80 bij 100 cm

13reacties

nieuwste eerst
beste eerst nieuwste eerst oudste eerst
Rutger Paets

Zelf 1 kopen is een hele onderneming voor lino. Een etspers volstaat prima. Je kunt zo aansluiten bij bijvoorbeeld Grafisch Atelier Hilversum alwaar ik een blad van zelfs 300 cm heb gemaakt voor een etspers.

Succes!

Hi neem snel contact met je op. Denk dat het interessant is. Gr. Rico

Ik ben een Gentse margedrukker. Ik heb een proefpers op overschot. De pers is een Britse Farley met vier inktrollen (zo kan je diverse kleuren drukken). In erg goede staat.

Ziet er zo uit:

Vraagprijs 600 €

Sander Pinkse

Beste Wis, als je hier een bericht op onze ste van maakt (via https://drukwerkindemarge.org/over-drukwerk-in-de-marge/bericht-plaatsen/) komt het meer mensen onder ogen…

Een goede etspers met de juiste rolbreedte volstaat voor het drukken van grotere formaten linosnedes. Aan weerszijden een strook lino mee laten lopen zodat de druk gelijkmatig blijft. Verschillende mensen die ik ken, drukken zo op hun etspersen met een perfect resultaat.

John Cornelisse

Er zijn nog andere manieren om dergelijk grote lino’s af te drukken met een verschet en een lepel alles goed drukken. Heb ik gezien met houtsneden 4vierkante meter groot

Heb de pers op eBay gezien. Ik zoek een kleinere maar wel een voor maten groter dan 60 breed. Off set niet nodig.

Dat is wel een proefpers, maar dan voor offset. Weet niet of dat gezocht wordt.

thx, dat is wel een serieus gevaarte. Het is voor het afdrukken van lino’s groter dan 60 breed. Misschien zou een etspers met een grote rol ook mogelijk zijn.

Dat is een fors formaat. Meestal moet men met een proefpers toch wat aan de kleinere kant zoeken. Of uitwijken naar een etspers maar het ligt er aan wat je ermee wilt drukken.

Dan ben je op zoek naar iets dat in de buurt ligt van een Korrex Bremen (https://drukwerkindemarge.org/downloads/handleidingen/Korrex-Bremen-Kraft.pdf). Niet makkelijk te vinden. Veel succes gewenst bij de zoektocht.

thx, wil graag lino’s drukken van 60> breed

Reageren

Uw e-mail is al geregistreerd op onze website. Gebruik alstublieft het Login formulier of voer een ander.

U heeft een onjuiste loginnaam of wachtwoord ingevoerd

Sorry that something went wrong, repeat again!

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.