Vraag & aanbod

Prijs: € 10 per exemplaar

Ophalen in: Schalkhaar

(Kan per post worden verstuurd)

Dit item is verkocht.


Peter Duijff
eierlandpers@kpnmail.nl

7 juni 2022

Het Papierboek

Het Papierboek is hét handboek voor de industriële productie van papier. Deze vijfde druk dateert uit 2004, bevat veel jargon, beschrijft alle technieken en hulpmiddelen en telt honderden illustraties, schema’s en grafieken. Van elke titel zijn twee exemplaren te koop.

6 gedachten over “Het Papierboek”

    • De nieuwsbrief per e-mail bevat alle nieuwe berichten die op de site worden geplaatst, en wordt één keer per dag verzonden, rond twaalf uur ’s middags. Maar mensen kunnen natuurlijk de hele dag berichten plaatsen. Als iemand net na twaalf uur een bericht indient, staat het dus al bijna 24 uur online voordat het met de andere nieuwsberichten wordt verstuurd. En in die periode hebben al veel mensen het onder ogen gehad.

      De enige manier om dat op te lossen is de berichten die op de site verschijnen op een andere manier in de gaten te houden. Daar zijn verschillende opties voor: simpelweg de site een paar keer per dag bezoeken, ons volgen op Twitter (zodra een bericht online wordt gezet, verschijnt het ook op Twitter), of je abonneren op de RSS-feed van de site (https://drukwerkindemarge.org/feed).

      Kies je voor een van de laatste twee opties, dan kun je er met enige handigheid voor zorgen dat je notificaties ontvangt zodra er een bericht op de site verschijnt.

Plaats een reactie