Vraag & aanbod

Druck Bezig
Contactpersoon: Daan Elsinga
druck.bezig@hotmail.com
0649400985

23 november 2020

Inkt gezocht

Ik ben op zoek naar stroperige inkt die niet uit kleding te krijgen is! Ik ben een klein beginnend bedrijfje genaamd Druck Bezig en ik bedruk items zoals; shirts, truien, canvassen, tassen en alles wat bedrukt kan worden door middel van linoleum. Maar hiervoor heb ik verscheidene soorten inkt nodig die je kan gebruiken op linoleum.

7 gedachten over “Inkt gezocht”

 1. Ik zocht even op het internet en vond ; 17030050974 – textiel print lampzwart 100 ml, zeef- en hogedrukverf op waterbasis, geurneutraal en lichtecht, lange opentijd, voor lichte en donkere textiel
  bij Amazon.
  Kijk en vind, ze verkopen kleur.

  Beantwoorden
 2. Sorry Tim, twee op ervingen. Ten eerste is acryl als yoghurt, een scherpe afdruk van de snede kan je wel vergeten. Ten tweede; acryl breekt bij wassen. Zelfs als je het na droging met bakpapier instrijkt. Wat wel een aanrader is. En nog iets, was en strijk nieuw goed eerst voor je drukt. Heb je een sjabloon (stuk loper) dan kan je met textiel zeefdrukinkt die je in twee keer opbrengt met een zachte lakroller en na droging heet instrijkt (bakpapier!) een wasbestendig katoenen T-shirt maken waar je lang plezier van hebt.
  Ik ken iemand die met Rubberbase en lino goede resultaten bereikt. Droging! En instrijken (bakpapier!). Alleen is Rubberbase vaak niet lichtecht.

  Beantwoorden
  • Moet zijn; opmerkingen, en stuckloper. Verkrijgbaar in bouwmarkt. Mail me voor meer info?

  • Hoi Manuel,
   Heb er geen lino mee gedrukt, wel met de kwast een sjabloon op een t-shirt gedaan. Best stevig en is niet gebroken, ondanks het vele wassen.
   De acryl uit de pot is dikker dan yoghurt, maar het is ook geen verse acrylverf. Wellicht is het ingedikt. ( maar voor drukken ongeschikt…;-)

   Ontvang een hartelijke groet,

 3. Gewone acrylverf kun je dik uit de pot hebben, of met water wat vloeiender maken.
  Als je bv een T- shirt ermee bedrukt, via een lino en het is goed droog, kun je dit gegarandeerd 30 x in de wasmachine doen, zonder dat het vervaagt.
  Wel voor het opbrengen van de druk de stof ook 1 x wassen, dan hecht de verf beter.

  Beantwoorden

Plaats een reactie