Vraag & aanbod

Prijs: € 20 exclusief verzendingskosten

Ophalen in: Lembeke, België

(kan per post verstuurd worden of opgehaald)


zeefdrukatelier karolien b
Contactpersoon: karolien boucquaert
karolienboucquaert@hotmail.com

18 november 2022

Kunstpakket te koop voor het goede doel: VZW Rasuwa (weeshuis Nepal)

In 2015 was de Vlaamse Marianne Ivens getuige van het zware menselijke leed ten gevolge van de aardbeving in Nepal, zij heeft zich het lot aangetrokken van de vele weeskinderen en heeft een weeshuis gebouwd en ondersteunt dit, zo een initiatief vraagt ook een levenslang engagement. Omdat Marianne een goede vriendin is heb ik van in het begin van dit project besloten om elk jaar kaarten te zeefdrukken gebaseerd om tekeningen en schilderijtjes die ze maakt van taferelen en personen in Nepal.  Deze kaarten sponsor en doneer ik ten voordele van het goede doel.

Dit jaar heeft margedrukker Karel Garenstroom van het Historisch Druckerijtje Middelburg, ook zijn schouders onder dit project gezet en heeft hij 2 gedichten prachtig vormgegeven, gedrukt en ook gedoneerd voor het goede doel.

Graag bieden wij een kunstpakket aan voor de prijs van 20 euro excl. verzendingskosten met daarin in een selectie van al dit moois: 1 vierkante gezeefdrukte kaart 15 × 15 cm, een gezeefdrukte kaart 10 × 15 cm en een bibiofiele uitgave van het gedicht ‘Landschap’ van Jozef Deleu, gedrukt op Nepalees papier. De volledige opbrengst van dit pakket gaat naar de VZW Rasuwa.

Meer info via mail ivm de verzendingskosten, kan ook opgehaald worden in Lembeke, België. Er zijn 3 versies van de pakketjes beschikbaar, let wel, ze zijn op beperkte oplage gedrukt dus snel zijn is de boodschap.

Plaats een reactie