Vraag & aanbod Letterbak met inhoud

Vraag & aanbod

A.P. Willems
arjen.willems1953@gmail.com
31612673910

10 januari 2018

Letterbak met inhoud

Te koop letterbak 83 bij 52,5 cm, met veel loden letters 28dd

Zelf ophalen in Heerjansdam

Vraagprijs 150 euro

0 reacties op “Letterbak met inhoud

 1. Dat er overdreven prijzen gevraagd worden voor kasten met letter, en betaald ook, het zal wel. Het overtuigt me niet erg.

  Niet om het een of ander… Is dit de enige letterlade die u heeft, of kunnen we nog meer aanbiedingen verwachten ?

  Over smaak wil ik niet twisten, maar ik weet wel elegantere lettertypen om te gebruiken, voor tekst is deze kast niet erg geschikt, titels of koppen misschien.

 2. Alles bij elkaar heel veel geld voor een incomplete kast, waar geen tekst mee kan worden gezet. Misschien kan het dienen als aanvulling voor een andere letterkast.

  Afgezien daarvan veel letter is danig gebruikt, geen probleem daar was letter voor, maar afgereden letter… dat is geen feest om te drukken. Deze foto maakt het niet mogelijk ook dat te beoordelen.

  In het \”ergste\” geval, kan er nog altijd nieuwe letter van worden gemaakt. Wegbrengen naar een schroothandel ? Daar krijg je vrijwel niets voor oud letterlood, want daar klaagt men dat die lood \”vervuild\” is met ongewenste metalen (tin en antimoon…)

  • John

   Op minder dan een handvol letters zit inkt. De rest is in nieuw conditie, anders gezegd volgens mij nooit gebruikt.. Ik heb alle letters ( behalve de kleine letter z) van het alfabet gevonden plus letters met accenten plus cijfers.

   De vraagprijs heb ik gebaseerd op eerder aangeboden letterbakken.

   Zit ik te hoog, overtuig mij en ik ga er dan in mee.

   Arjen

 3. Rob grote letter Z en kleine letters s,t, l en y zitten er in.

  Ik mis wel de kleine letter z, of is dat gelijk aan een omgekeerde kleine letter s?

  Daarnaast heb ik allerlei letters met accenten gevonden plus fl en ff en oe en ééntje die ik niet herken. Een n met een streepje in de 2de poot.

  wel mis ik kleine letter q.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.