Vraag & aanbod

Prijs: bieden

Ophalen in: Elsloo

(Kan worden opgehaald of per post worden verstuurd)


Drukkerij Knoben
Contactpersoon: Wim Knoben
wimakno@gmail.com
0614913386

8 februari 2021

MAC Diamond-1 rondhoeker/kalenderponser

De MAC Diamond-1 rondhoeker/kalenderponser is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het ponsen van gaten en ronde hoeken in diverse materialen. De machine bedient zich van een aantal rondhoekmessen naar keuze, een boorpijpje en een duimgreepmes voor het vervaardigen van kalenders.

Als rondhoeker zijn er een aantal messen in verschillende stralen om te ponsen. De straal is bepalend voor de positie van het te ponsen materiaal. Deze positie van de hoek wordt met behulp van twee aanleggen en een ponsmatrijs ingesteld. Wanneer de machine als kalenderponser wordt gebruikt, worden de aanleggen verwijderd en vervangen door een kalenderaanleg en het ponsmes wordt vervangen door het duimgreepmesje. De machine is voorzien van een draaibaar ponsplaatje, dat ook eenvoudig te vervangen is. Alle messen en ponsplaatjes zijn los na te bestellen.

De rondhoeker is bij uitstek geschikt voor het snel en eenvoudig rondhoeken van kunststof, karton en lamineerfolie. Door het wisselen van mes en het aanbrengen van een kalender-aanleg transformeert u de machine in een snelle en uiterst nauwkeurige kalenderponser die eenvoudig uw kalender voorziet van een duimgreep. Er zijn 5 verschillende soorten rondhoekmessen en een boorpijpje leverbaar. De maximale stapelhoogte van papier is 10 mm. Het apparaat is slechts enkele keren gebruikt, dus eigenlijk nieuw.

Bij het apparaat zitten ook nog 5 verschillende messen waaronder ook een mesje om gaatjes te maken en een groot aantal kalenderhaken.

1 gedachte over “MAC Diamond-1 rondhoeker/kalenderponser”

Plaats een reactie